naar de startpagina
Spuitgast
terug

24-04-2005

Na het loggerpartijtje bij opa en oma Bovendeerd, kon oma Otjens natuurlijk niet achterblijven. Dus heeft Jasper zijn Nijntje koffertje gepakt, en is hij zaterdagavond weer gaan logeren. Nu dus bij oma Otjens. Ook daar is alles goed gegaan. Toen papa en mama 's avonds even belden om te informeren of alles goed ging, bleek dat zowel oma als Jasper samen lekker lagen te slapen. Altijd een goed teken!

Sinds afgelopen maandag krijgt Jasper wat Nutriton in zijn melk. Dat is Johannesbroodpitmeel, het maakt de melk iets dikker. Jasper gaf namelijk wat melk op, en had last van de zure smaak daarvan. Door de Nutriton heeft hij daar inderdaad wat minder last van. Maar nu heeft 'ie wel wat dunnere ontlasting en soms een echte "spuitluier". Je kunt je daar vast wel iets bij voorstellen :-) Even in de gaten houden dus of het middel niet erger is dan de kwaal.  Doordat de melk wat dikker is vult deze ook wat meer. Jasper heeft deze week zelfs een nacht echt doorgeslapen: van 23:00 tot 7:00. Helaas wat het tot nu toe eenmalig, zeg maar een leuk kadootje.

Oh, ja en nog een tip voor alle Quinny eigenaren. Pomp de bandjes niet te hard op! Vind ie niet zo leuk. In de zon loopt de spanning zo hoog op dat de velgjes dat niet mee houden. Met als gevolg een flinke doffe knal. Tijd voor een nieuw voorwiel dus :-) Gelukkig doen ze daar bij Babydump in eindhoven niet zo moeilijk over, zoadat we al weer vrolijk rondscheuren. Met wat slappere bandjes dan...