naar de startpagina
Doelgroepenbad
terug

28-07-2007

Vandaag zijn we weer eens lekker wezen zwemmen. We wisten niet zeker of het zwembad wel open was in de zomervakantie. Daarom hebben we om 9:00 vanmorgen even gebeld of het zwembad geopend was. Jawel dus, tot 10:00 uur. Dat was dus even haasten. Bij het zwembad aangekomen bleek dat het peuterbad gesloten was omdat het halve zwembad wordt gerenoveerd. Gelukkig was het 'doelgroepen'-bad wel geopend. En hoorden we blijkbaar tot de doelgroep.

Gelukkig dat Jasper al weer een grote jongen is. Hij kon net staan in het doelgroepenbad. De gemiddelde doelgroepbadbezoeker zal wel een halve meter groter zijn, maar toch. Jasper kwam net met zijn neus boven water en dankzij zijn Nijntjes met extra drijfvermogen heeft hij het overleeft.

Papa vond het een goed idee om in het diepe gedeelte (ja, voor de gevorde doelgroepenbadzwemmer) Jasper flink in de hoogte te werpen. De strenge badmeester vond dat plan minder sterk, omdat enkele oma's het voorbeeld van papa volgden. Gelukkig heeft Jasper zich kostelijk geamuseerd met het roestvrijstalen doelgroepenbadtrapje. Met extra luie treden!