naar de startpagina
papa naar school
terug

20-06-2007

Omdat Jasper nog een beetje moet wennen aan de peuterspeelzaal, mocht papa afgelopen maandag mee naar school. Rond 10:30 zijn we samen naar de peuterspeelzaal gegaan. Papa rook al een bekende lucht voordat we de school binnen gingen. Toen we binnenkwamen was meteen duidelijk waar dit luchtje vandaag kwam. De andere kinderen waren heerlijk bezig om de tafels onder te smeren met scheerschuim! Da's nog eens een idee, gaan we thuis ook doen!(Niet tegen mama zeggen hoor...)

Maar Jasper keek liever de kat uit de boom en heeft een kwartier lang zijn handen gewassen onder de kraan. Scheerschuim is toch meer iets voor papa's. Gelukkig waren zijn handen zo schoon dat hij wel een lekker koekje kreeg in de kring. En een lekker glaasje limonade. Jasper had ook al gezien dat het feest was, want er hingen slingers! En inderdaad, nadat 'ie zijn koekje had verorberd, trakteerde de juf op spekjes! Ze was 25 jaar getrouwd, dus dat betekent spekjes.

Omdat het niet zo'n mooi weer was mocht Jasper nadat de spekjes op waren nog even een ketting maken. Twee kralen aan het touwtje, en hupsa, weer twee eraf. En weer er aan, en weer... En dan thuis tegen mama zeggen dat ie een hele mooie ketting had gemaakt!