naar de startpagina
Mystery guest
terug

20-10-2005

Jasper was al een tijdje aan het snotteren, maar is nu echt ziek. Afgelopen maandag zagen we allemaal rode puntjes op zijn gezicht, armen, benen en romp. Zijn temperatuur was ook verhoogd: 38 graden. Het enige wat hij wilde was bij papa en mama over de schouder hangen en uiteraard veel slapen.

Gelukkig was de verhoging dinsdag al weer voorbij. Wel was Jasper nog een beetje hangerig en sliep hij nog steeds veel. We hoorden van Susanne dat Tim waarschijnlijk dezelfde ziekte heeft gehad, een weekje eerder dan Jasper. Het zou heel goed kunnen dat Tim Jasper dus heeft aangestoken. Volgens de huisarts heeft Tim waarschijnlijk de vijfde ziekte gehad. Wij vinden dat Jasper niet echt de symptomen van de vijfde ziekte heeft, maar wat maakt het ook uit...

Woensdag was Jasper weer helemaal de oude: vrolijk en veel spelen. Helaas is dat vandaag (donderdag) al weer voorbij. Hij zit blijkbaar niet lekker in zijn vel. Veel mopperen, niet willen slapen enzo. Lachend een smeerboel maken van zijn eten lukt nog wel. De rode puntjes zijn ook nog niet weg.

Binnenkort gaat Jasper voor de eerste keer op vakantie: naar Zeeland. We hebben een huisje gehuurd met oma Otjens, Patries en Olivia. Helaas kan omi Otjens niet mee omdat ze zich niet zo lekker voelt. Hopelijk hebben de tussen de buien nog even de kans om een frisse neus te halen.