naar de startpagina
Zo zoon zo vader zo moeder
terug

09-03-2006

Een weekendje hevig feesten heeft dan toch zijn tol geeist. Zaterdag had Jasper een vette fuif van Tim, die 1 is geworden. Feesten in de ballenbak, een extra soepstengel en jawel hoor, de sfeer zat er al snel goed in. Jasper moest wel even een half uurtje op gang komen en wennen aan al die andere kinderen.

Zondag was de after-party: Anouk gaf een feest ter ere van haar eerste verjaardag. Jasper was wel erg onder de indruk van Anouk, die al volop loopt en niets liever doet dan Jasper omhelzen. Jasper wist zich echter nog geen raad met al deze vrouwelijke charmes. Hij zat er maar wat beduusd bij. Nadat papa en mama hadden genoten van een overheerlijke rijsttafel zijn we dan ook maar huiswaarts gekeerd.

We waren goed en wel thuis (lees: we hadden de achterdeur net achter ons dicht getrokken) en het derde feestje barstte los: Jasper moest flink braken. Daarom was hij dus zo afwezig... Na een heerlijk slaapje en een kleine doch voedzame maaltijd was hij gelukkig weer zo goed als de oude.

Maar zoals dat altijd gaat in een democratie: maandag was papa aan de beurt. Een middagje op de bank en even boven de WC hangen en dat was dat. En mama wordt ook niet vergeten. Dinsdag was haar dag. Nancy heeft wel gewerkt, maar was nogal 'brak', zoals dat netjes heet. Als het goed is is de hele familie Fortuin nu weer in topconditie. Op naar het volgende feest: de verjaardag van oma vanavond. Spannend.