Jasper en Jonas
terug

Jonas in grote bed!

12-03-2010

Afgelopen zondag zijn we met Jasper en Jonas naar Delft geweest. We hadden daar een gezellig dagje met de oud -huisgenoten van papa. En inmiddels lopen er ook al aardig wat kinderen rond, dus het was super gezellig. De kinderen hebben zich in ieder geval uitstekend vermaakt, en papa en mama ook. Jonas heeft tussen de middag voor de eerste keer in een groot bed geslapen, dat van Mette.

Jonas heeft al sinds een paar maanden een 'groot' bed op zijn kamer staan, gekregen van Anouk. Hij wilde daar wel 's avonds gezellig een boekje in lezen, maar slapen deed hij toch echt in zijn 'kleine bedje'. En niemand die hem op andere gedachten kon brengen. 't Blijft wel Jonas, he :-) 

Afijn, in Delft heeft hij dus een heerlijk dutje gedaan in een groot bed, en dat smaakte naar meer. Vonden paps en mams tenminste. Dus toen we 's avonds laat thuis kwamen, hebben we maar weer eens geprobeerd om Jonas in zijn grote bed te leggen. En we hebben hem natuurlijk oom een beetje ongekocht, door hem een 'auto cars' dekbed te beloven als hij in zijn grote bed zou slapen. Hoe dan ook, hij heeft die nacht als een roosje geslapen. En natuurlijk heeft hij inmiddels een schitterende 'auto cars' dekbed mogen uitzoeken, waar hij nu al een paar nachtjes onder heeft geslapen. Wat wordt  'ie al weer groot!

Net zoals Jasper natuurlijk, hij is zondag al weer jarig, en dan wordt hij 5! Groot feest dus!